Bedrijfsborrel in Leidsche Rijn

Home » Bedrijfsborrel Leidsche Rijn
Lokale producten
Drie tot zeven gangen
Wijnadvies op maat

Een bedrijfsborrel in Utrecht organiseren doe je bij Roemer in Leidsche Rijn, waar elke bijeenkomst een unieke ervaring wordt. Hier weet je zeker dat jouw bedrijfsborrel in goede handen is, met een ruime keuze aan drankjes en bites die de smaken van al jouw collega’s tegemoetkomen. Onze locatie biedt ook een sfeervolle setting die bijdraagt aan de ontspannen sfeer die je zoekt voor jouw bedrijfsborrel. Bovendien staat ons ervaren personeel klaar om je evenement tot in de puntjes te verzorgen, zodat je bedrijfsborrel ongetwijfeld een succes wordt.

En Reserveer nu een diner of lunch

Borrelen met collega’s is de perfecte manier om de teamgeest te versterken en successen te vieren. Ons restaurant biedt een uitnodigende omgeving waar je in alle rust netwerkt en ontspant. Als ervaren wijnrestaurant hebben we een indrukwekkende wijnkaart met wijnen die elke bedrijfsborrel naar een hoger niveau tilt. Voor degenen die zoeken naar een informelere setting, is onze bites bar de ideale plek om te genieten van heerlijke hapjes in een ongedwongen sfeer, perfect voor een gezellige bedrijfsborrel. Daarnaast stellen onze culinaire experts graag een menu samen dat specifiek is afgestemd op de gelegenheid, wat je bedrijfsborrel nog persoonlijker maakt.

waarde cheque

Roemer cadeau doen? Dat kan!

Roemer schrijft voor elk gewenst bedrag een mooie persoonlijke waardecheque. 

Heb je vragen bel dan naar 030 320 12 29 of stuur een mail naar

  info@roemer-utrecht.nl

Neem contact met ons op

Staat er een bedrijfsborrel op de planning en zoek je de perfecte locatie? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Ons team staat klaar om je te helpen bij het organiseren van een onvergetelijke bedrijfsborrel, afgestemd op jouw wensen. Ook als je interesse hebt in een zakelijke lunch, kunnen wij dat voor je verzorgen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Berlijnplein 2
3541 CM Utrecht

Donderdag t/m maandag geopend van 12:00 uur tot 00:00 uur
Dinsdag & woensdag zijn we gesloten.

BTW: 861868018B01

KVK: 80959296

Volg ons