Bites bar in Utrecht

Home ยป Bites bar Utrecht
Lokale producten
โœ“ Drie tot zeven gangen
โœ“ Wijnadvies op maat

Een bezoek aan onze bites bar is een must voor elke borrelliefhebber die in de buurt van Utrecht is. De bites bar is een plek waar gezelligheid en smaak samenkomen, een plek waar je je langs de A2 toch even in een ontspannen sfeer bevindt. Bij Roemer vind je een uitgebreide selectie van hapjes die perfect zijn voor een ontspannen middag of avond uit.

En Reserveer nu een diner of lunch

Hapjes aan de chefs table

Bij onze bites bar draait alles om het proeven van lekkernijen. Je geniet van een gevarieerd aanbod aan kleine gerechten, die elk met zorg zijn bereid en ontworpen om te verrassen en te verleiden. Als onderdeel van ons restaurant, biedt de bites bar een informele manier om culinair te genieten. En als een verfijnd wijnrestaurant, hebben we een wijnkaart met wijnen die perfect passen bij de verschillende bites. De bites bar is ook een uitgelezen plek voor een bedrijfsborrel, waar collega’s in een ongedwongen sfeer de kans krijgen om te ontspannen en te netwerken.

waarde cheque

Roemer cadeau doen? Dat kan!

Roemer schrijft voor elk gewenst bedrag een mooie persoonlijke waardecheque. 

Heb je vragen bel dan naar 030 320 12 29 of stuur een mail naar

  info@roemer-utrecht.nl

Bezoek onze bar

Ontdek zelf de charme van onze bites bar door ons te bezoeken. Hier kun je terecht voor meer dan alleen een borrel; het is de ideale locatie om in een informele setting te genieten van kwaliteit en gezelligheid. Onze bites bar wacht op je โ€“ reserveer je plek en maak van jouw volgende uitje een smaakvolle ervaring.

Berlijnplein 2
3541 CM Utrecht

Donderdag t/m maandag geopend van 12:00 uur tot 00:00 uur
Dinsdag & woensdag zijn we gesloten.

BTW: 861868018B01

KVK: 80959296

Volg ons