Dineren in Leidsche Rijn

Home » Dineren Leidsche Rijn
Lokale producten
Drie tot zeven gangen
Wijnadvies op maat

Dineren neemt een nieuwe wending bij Roemer in Leidsche Rijn Utrecht, waar een uitgebreid diner synoniem staat voor een avond vol culinaire verrassingen. Hier word je uitgenodigd om in een sfeervolle omgeving te genieten van zowel ambachtelijke bites als een uitgebreid diner. Het restaurant biedt een menu dat is ontworpen om aan alle wensen te voldoen, van de zakenman op doorreis tot de lokale fijnproever die op zoek is naar kwaliteit en comfort tijdens het dineren.

En Reserveer nu een diner of lunch

Elk gerecht dat we serveren tijdens het dineren is het resultaat van zorgvuldig geselecteerde seizoensgebonden ingrediënten die zijn samengebracht met vakmanschap en creativiteit. In ons restaurant ontdek je dat elk gerecht zijn eigen verhaal en karakter heeft, wat bijdraagt aan een onvergetelijke eetervaring. Bovendien wordt jouw diner in ons wijnrestaurant met wijnen die speciaal zijn uitgekozen uit onze wijnkaart om de smaken van elk gerecht te versterken. Voor de ultieme fine dining-ervaring laat je je verrassen door een diner aan de chef’s table, waarbij je precies ziet hoe jouw gerechten bereid worden.

waarde cheque

Roemer cadeau doen? Dat kan!

Roemer schrijft voor elk gewenst bedrag een mooie persoonlijke waardecheque. 

Heb je vragen bel dan naar 030 320 12 29 of stuur een mail naar

  info@roemer-utrecht.nl

Reserveer jouw diner

Wil je verzekerd zijn van een avond waarbij elk detail klopt? Dan nodigen we je uit om te reserveren voor bijvoorbeeld een uitgebreid driegangendiner in ons restaurant in Utrecht. Het reserveren van een tafel in ons restaurant garandeert een zorgeloze avond waarbij je ongestoord geniet van het dineren. Een uitgebreid diner bij ons staat niet alleen in het teken van de kwaliteit van de gerechten, maar ook van de totale ervaring: van de ontvangst bij binnenkomst tot de laatste hand aan de presentatie van je dessert. Maak je ervaring compleet met een handgeselecteerde wijn uit onze uitgebreide wijnkaart, die we graag aanbevelen om je diner perfect te begeleiden. Reserveer nu en verheug je op een avond die elke culinaire verwachting overtreft.

Berlijnplein 2
3541 CM Utrecht

Donderdag t/m maandag geopend van 12:00 uur tot 00:00 uur
Dinsdag & woensdag zijn we gesloten.

BTW: 861868018B01

KVK: 80959296

Volg ons