Driegangendiner in Utrecht

Home » Driegangendiner Utrecht
Lokale producten
Drie tot zeven gangen
Wijnadvies op maat

Een driegangendiner bij Roemer in Utrecht belooft een avond die elke liefhebber van goed eten moet ervaren. Met een driegangendiner geniet je van een volledig menu dat zorgvuldig is samengesteld om je smaakpapillen te verwennen. Elke gang van het driegangendiner is een reflectie van de seizoensgebonden, verse producten die onze regio te bieden heeft.

En Reserveer nu een diner of lunch

Een driegangendiner bij ons staat voor diversiteit en balans. Je start met een verfijnd voorgerecht, gevolgd door een hoofdgerecht dat niet alleen lekker smaakt maar er ook lekker uitziet, en sluit af met een dessert dat het perfecte zoete einde geeft aan je driegangendiner. Naast het driegangendiner kun je in ons restaurant ook kiezen voor een diner met meer gangen. Zo serveren we jou en je gezelschap tot wel zeven gangen. Voor degenen die het driegangendiner graag verheffen tot een echte fine dining ervaring, bieden wij culinaire combinaties die je niet snel vergeet.

waarde cheque

Roemer cadeau doen? Dat kan!

Roemer schrijft voor elk gewenst bedrag een mooie persoonlijke waardecheque. 

Heb je vragen bel dan naar 030 320 12 29 of stuur een mail naar

  info@roemer-utrecht.nl

Proef onze heerlijke lokale producten

Laat je verleiden tot een bezoek aan ons restaurant voor een heerlijk driegangendiner. Of het nu gaat om een intieme avond uit of een bedrijfsborrel, ons driegangendiner is de perfecte keuze voor elke gelegenheid. Reserveer nu en plan een avondje heerlijk dineren met fijn gezelschap.

Berlijnplein 2
3541 CM Utrecht

Donderdag t/m maandag geopend van 12:00 uur tot 00:00 uur
Dinsdag & woensdag zijn we gesloten.

BTW: 861868018B01

KVK: 80959296

Volg ons