Fine dining in Utrecht

Home » Fine dining Utrecht
Lokale producten
Drie tot zeven gangen
Wijnadvies op maat

Als je zoekt naar fine dining in Utrecht, dan biedt Roemer een culinaire belevenis die je niet snel zult vergeten. Wij serveren gerechten van topkwaliteit die fine dining op de kaart zetten. Elke maaltijd is een kans om jezelf onder te dompelen in een wereld van smaak en stijl, waarbij fine dining tot leven komt in elk detail, van de presentatie tot de bereiding.

En Reserveer nu een diner of lunch

Laat je verrassen door vernieuwende combinaties van smaken die wij in ons restaurant aanbieden. Ons restaurant is niet alleen een plek voor fine dining; het is een podium voor culinaire creativiteit waar samen dineren een avontuur wordt. Bij ons kun je gerechten verwachten die uitblinken in zowel smaak als opmaak. Daarnaast vult onze bites bar deze ervaring aan met kleine, verfijnde hapjes die de essentie van fine dining belichamen. Elke creatie is bedoeld om niet alleen te voldoen aan je verwachtingen, maar ook om je verwachtingen van fine dining te overtreffen.

waarde cheque

Roemer cadeau doen? Dat kan!

Roemer schrijft voor elk gewenst bedrag een mooie persoonlijke waardecheque. 

Heb je vragen bel dan naar 030 320 12 29 of stuur een mail naar

  info@roemer-utrecht.nl

Reserveer een tafel

Reserveer nu een tafel en verheug je op een fine dining-ervaring samen met familie, vrienden of collega’s. Geniet van een driegangendiner waarbij elke gang zorgvuldig is samengesteld om een harmonieus geheel te vormen, en beleef wat fine dining werkelijk inhoudt. Een avond bij ons is een belofte van gastvrijheid en gerechten die fine dining naar nieuwe hoogten brengen.

Berlijnplein 2
3541 CM Utrecht

Donderdag t/m maandag geopend van 12:00 uur tot 00:00 uur
Dinsdag & woensdag zijn we gesloten.

BTW: 861868018B01

KVK: 80959296

Volg ons