Lunchrestaurant in Utrecht

Home » Lunchrestaurant Utrecht
Lokale producten
Drie tot zeven gangen
Wijnadvies op maat

Neem de tijd om gezellig bij te praten met je vrienden, familie of collega’s tijdens een uitgebreide lunch in ons sfeervolle lunchrestaurant in Utrecht. Roemer biedt jullie de mogelijkheid om ruim de tijd te nemen en te kiezen voor een uitgebreide lunch van twee, drie, vier, vijf, zes of zelfs zeven gangen. Al deze gerechten bereiden wij met ambachtelijke, regionale producten.

En Reserveer nu een diner of lunch

Hapjes aan de chefs table

Lunchen betekent meer dan alleen het stillen van honger, het is een gelegenheid om te ontspannen en bij te praten. Ons lunchrestaurant biedt de perfecte ambiance voor zowel informele als zakelijke ontmoetingen, met een uitgebreide lunch die elk gesprek verrijkt. Terwijl je eet, geniet je daarnaast van de gastvrije sfeer van ons restaurant, waar elke maaltijd met zorg is bereid. Voor wie de uitgebreide lunch wil combineren met een goed glas wijn, biedt ons wijnrestaurant de ideale begeleiding met een uitgebreid wijnarrangement. Daarnaast serveren we in onze bites bar een rijk assortiment aan kleine hapjes die perfect zijn voor een middagje genieten van lekkernijen onder het genot van een goed glas wijn van onze uitgebreide wijnkaart.

waarde cheque

Roemer cadeau doen? Dat kan!

Roemer schrijft voor elk gewenst bedrag een mooie persoonlijke waardecheque. 

Heb je vragen bel dan naar 030 320 12 29 of stuur een mail naar

  info@roemer-utrecht.nl

Reserveer een plekje om te lunchen

Ben je bezig met het plannen van een zakelijke lunch of heb je gewoon zin in een middagje lunchen met vrienden? Reserveer dan een tafel in ons lunchrestaurant en verzeker jezelf van een plek waar je in alle rust kunt lunchen. Onze uitgebreide lunch biedt voor ieder wat wils, van klassieke gerechten tot moderne varianten, allemaal bereid met de beste seizoensproducten uit de lokale omgeving. Reserveren bij ons lunchrestaurant in Utrecht bied je de mogelijkheid om nieuwe gerechten te proeven. Reserveer je tafel daarom eenvoudig via onze reserveertool en bereid je voor op een uitgebreide lunch die je zeker zal bijblijven.

Berlijnplein 2
3541 CM Utrecht

Donderdag t/m maandag geopend van 12:00 uur tot 00:00 uur
Dinsdag & woensdag zijn we gesloten.

BTW: 861868018B01

KVK: 80959296

Volg ons