Restaurant in Leidsche Rijn

Home » Restaurant in Leidsche Rijn
Lokale producten
Drie tot zeven gangen
Wijnadvies op maat

Restaurant Roemer in Leidsche Rijn is de perfecte stop langs de A2 voor iedereen die op zoek is naar een culinaire pauze. Langs de A2 bij Utrecht geniet je in ons restaurant van een Franse keuken met internationale invloeden onder leiding van chef Glenn van Limbeek. Wij bieden je graag een warm welkom en een plek waar je rustig kunt zitten om te genieten van een luxe fine-dining diner met drie tot wel zeven gangen. Of je nu een zakelijke afspraak hebt of gezellig met vrienden of familie komt dineren, ons restaurant langs de A2 is de ideale keuze.

En Reserveer nu een diner of lunch

Hapjes aan de chefs table

Eten in ons restaurant langs de A2 betekent genieten van de beste ingrediënten die de regio te bieden heeft. Wij vinden het belangrijk dat je naast heerlijk dineren ook onze gastvrijheid ervaart. Ons restaurant langs de A2 is er trots op dat we gerechten serveren die met de grootste zorg zijn bereid, of het nu gaat om een heerlijke lunch of een verfijnd diner. Onze smaakvolle inrichting en de attente bediening zorgen ervoor dat je bezoek aan ons restaurant een ontspannen en plezierige ervaring wordt. We bieden zowel tijdens de lunch als diner fine dining aan maar ook ambachtelijke bites in onze sfeervolle en luxe wijnbar. Ook als je van een goed glas wijn houdt, zul je van ons aanbod genieten. In ons wijnrestaurant verzorgt sommelier Wim Dankers de wijnkeuze die perfect bij je gerechten tijdens zowel lunch als diner passen, zodat elke slok bijdraagt aan jouw culinaire ervaring.

Kom langs bij een van onze evenementen

Wij organiseren in ons restaurant regelmatig speciale thema-avonden waarbij we je meenemen op een culinaire reis met unieke gerechten en bijpassende wijnen. Voor degenen die iets te vieren hebben, met vrienden, familie of als bedrijfsuitje, kun je voor jouw speciale gelegenheid bij ons een onvergetelijke middag en avond ervaren.

waarde cheque

Roemer cadeau doen? Dat kan!

Roemer schrijft voor elk gewenst bedrag een mooie persoonlijke waardecheque. 

Heb je vragen bel dan naar 030 320 12 29 of stuur een mail naar

  info@roemer-utrecht.nl

Reserveer een tafel

Wanneer je over de A2 reist en de behoefte hebt aan een heerlijke lunch of luxe diner, stap dan gerust ons diner- en lunchrestaurant binnen. Reserveren is eenvoudig; we hebben een handige reserveertool op onze website. Ons restaurant langs de A2 is niet alleen een plek om te eten, maar ook een plek om samen te komen met familie, vrienden en collega’s. Hoe groot je groep ook is, wij zorgen voor een tafel en heerlijke gerechten in ons restaurant langs de A2.

Berlijnplein 2
3541 CM Utrecht

Donderdag t/m maandag geopend van 12:00 uur tot 00:00 uur
Dinsdag & woensdag zijn we gesloten.

BTW: 861868018B01

KVK: 80959296

Volg ons