Wijnrestaurant in Utrecht

Home » Wijnrestaurant Utrecht
Lokale producten
Drie tot zeven gangen
Wijnadvies op maat

In het wijnrestaurant van Roemer in Utrecht kun je heerlijk dineren of lunchen met wijn die perfect past bij de gerechten die we je serveren. Hier ervaar je een uitgebreid wijnarrangement dat zorgvuldig is afgestemd op de gerechten die je kiest. Ons wijnrestaurant biedt een unieke ervaring waarbij je niet alleen geniet van een uitgebreid diner, maar ook van de verfijnde wijnen die in onze wijnbar en restaurant beschikbaar zijn. Of je nu komt voor een ontspannen avond of een zakelijke bijeenkomst, het wijnarrangement overtreft je verwachtingen en tilt het dineren naar een hoger niveau.

En Reserveer nu een diner of lunch

In ons wijnrestaurant wordt elk wijnarrangement samengesteld met kennis en passie. Onze sommelier zorgt voor de ideale wijn-match bij elke gang van je maaltijd. Hij begrijpt dat wijn deel is van jouw eetervaring. Daarom bieden zij bij elk gerecht een wijnadvies dat het diner verrijkt en de smaakpapillen prikkelt. Het team in ons restaurant zet zich in om ervoor te zorgen dat jouw diner een herinnering wordt om te koesteren, met elk glas wijn dat perfect past bij het moment. Voor diegenen die op zoek zijn naar een lichtere ervaring, biedt onze bites bar in de wijnbar een gevarieerd aanbod aan kleine gerechten en lekkernijen die ontworpen zijn om de wijnen te complementeren.

waarde cheque

Roemer cadeau doen? Dat kan!

Roemer schrijft voor elk gewenst bedrag een mooie persoonlijke waardecheque. 

Heb je vragen bel dan naar 030 320 12 29 of stuur een mail naar

  info@roemer-utrecht.nl

Geniet van ons wijnarrangement

Reserveer een tafel in ons wijnrestaurant en maak je klaar voor een gezellige avond vol culinaire verrassingen. Ontdek ons uitgebreide wijnarrangement tijdens onze fine dining of een meer ontspannen ervaring in onze sfeervolle wijnbar. Reserveer je plek en verheug je op een avond waar wijn en dineren samenkomen. Onze wijnbar biedt een uitnodigende omgeving waar je geniet van een glas wijn tijdens iedere gelegenheid. Verras je collega’s bijvoorbeeld met een gevarieerde wijnproeverij in onze wijnbar tijdens jullie bedrijfsborrel. We verwelkomen jullie graag in Leidsche Rijn Utrecht.

Berlijnplein 2
3541 CM Utrecht

Donderdag t/m maandag geopend van 12:00 uur tot 00:00 uur
Dinsdag & woensdag zijn we gesloten.

BTW: 861868018B01

KVK: 80959296

Volg ons