Zakelijke lunch in Utrecht

Home » Zakelijke lunch Utrecht
Lokale producten
Drie tot zeven gangen
Wijnadvies op maat

Voor een zakelijke lunch in Utrecht biedt Roemer de ideale omgeving om in alle rust te overleggen en relaties op te bouwen. Een zakelijke lunch is niet alleen een kans om in een professionele, maar toch ontspannen sfeer belangrijke gesprekken te voeren, het is ook de gelegenheid om je zakelijke relaties te trakteren op een culinaire ervaring. Ons restaurant staat bekend om zijn discrete service, waardoor je verzekerd bent van privacy en comfort tijdens je zakelijke lunch.

En Reserveer nu een diner of lunch

Trakteer je partners op een zakelijke lunch of een zakelijk diner om de banden te versterken en samenwerkingen te vieren. In ons restaurant zorgen we ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is, zodat je je volledig kunt richten op het gesprek en de zakelijke kansen. Daarnaast is het ook mogelijk je partners te trakteren op een uitgebreid driegangendiner. Bij ons is elk zakelijk diner een uitdrukking van gastvrijheid en kwaliteit, wat bijdraagt aan een professionele en memorabele ervaring. Het uitgebreide menu biedt voor ieder wat wils, of je nu zin hebt in een lunch of uitkijkt naar een luxueus diner.

waarde cheque

Roemer cadeau doen? Dat kan!

Roemer schrijft voor elk gewenst bedrag een mooie persoonlijke waardecheque. 

Heb je vragen bel dan naar 030 320 12 29 of stuur een mail naar

  info@roemer-utrecht.nl

Plaats je reservering met onze reserveertool

Reserveer een onvergetelijke zakelijke lunch of zakelijk diner eenvoudig via onze reserveertool. Wij begrijpen het belang van een perfecte bedrijfsborrel en staan klaar om je te ondersteunen bij het organiseren van een succesvolle bijeenkomst. Onze toegewijde medewerkers werken met jou samen om elk aspect van jouw zakelijke lunch of diner te personaliseren zodat dat jouw evenement vlekkeloos verloopt.

Berlijnplein 2
3541 CM Utrecht

Donderdag t/m maandag geopend van 12:00 uur tot 00:00 uur
Dinsdag & woensdag zijn we gesloten.

BTW: 861868018B01

KVK: 80959296

Volg ons